• SISTEC RO e-Factura

  Răspunde cu ușurință noilor reglementări fiscale cu Sistec RO e-Factura

 • Software ERP Retail

  Cogito accepta provocarea de a te ajuta sa-ti consolidezi afacerea cu solutii de business.

 • 5 Companii

  Solutii Software ERP, Arhivare fizica&Electronica, Retea Nationala de Service, Cloud si Servicii IT

 • Software Productie

  Software-ul ERP de ultima generatie pentru companiile producatoare

             CHESTIONAR SATISFACTIE CLIENTI

Integrator IT – CONSULTANTA.TEHNOLOGIE.EXTERNALIZARE.
27 Puncte de lucru in Romania
20 ani de experienta
170 de angajati
3 Data Centere
Multiple certificari ISO
Parteneriate cu producatori de top

 

Referinte
 • Am incheiat cu succes una din primele etape din dezvoltarea campusului Emerson din Cluj-Napoca, ce va cuprinde la final cinci hale industriale, un centru de engineering si o cladire administrativa; toate dezvoltate pe un teren cu o suprafata de 11 hectare.

  - Team leader, Emerson

 • Electrica SISE recomanda Sistec pentru promptitudinea serviciilor de garantie si post garantie, calitatea echipamentelor si profesionalismul de care da dovada echipa de specialisti.

  - Ing. Adrian Margin, Director Electrica SISE

 • Este o provocare pentru noi sa ne pastram an de an pozitia de lider pe segmentul de piata pe care activam. Lansarea noului DOL reflecta eforturile noastre continue de a oferi clientilor cele mai bune produse si servicii. Suntem siguri ca, odata cu relansarea DOL, mai modern, atractiv si eficient, vom veni in intampinarea cerintelor din ce in ce mai exigente ale clientilor online. Ne asteptam la o crestere a comenzilor cu cel putin 25% dupa implementarea noii platforme dezvoltate de Sistec.

  - Alexandru Stoica, Administrator DivertaOnline

 • Universitatea Tehnica Cluj Napoca recomanda Sistec pentru siguranta lucrarilor efectuate in perioada 1997-2000 si pentru calitatea serviciilor.

  - Prof. Dr. ing. Petru Berce, Prorector Stiintific, Universitatea Tehnica Cluj Napoca

 • Suntem unul dintre principalii producatori de mobilier din pal din Romania si clientii nostri pun mare pret pe calitate si respectarea termenelor de livrare. Prin utilizarea aplicatiei abas ERP le putem garanta pe amandoua. Solutia ne asigura transparenta procesului intern de productie. Astfel, de pilda, compania poate comunica clientilor sai cu exactitate etapele in procesul de fabricare al produselor comandate si cand vor fi livrate acestea. Inainte de implementarea abas ERP acest lucru nu era posibil la o asemenea amploare. EOD a achizitionat un instrument foarte util, a invatat sa-l foloseasca si acum profita de toate avantajele pe care abas ERP le aduce in procesul de productie si de administrare a companiei.

  - Madalin Ghita, Administrator Euro Office Design Romania

 • Implementarea Cogito 3 cu Sistec ne-a adus plus valoare prin: optimizarea proceselor de business, gestionarea corecta a comenzilor si stocurilor, automatizarea documentelor, obtinerea de rapoarte clare pentru management, care permit o analiza aprofundata a business-ului in sine. De asemenea, Cogito 3 s-a dovedit foarte flexibil, adaptandu-se cu usurinta specificului activitatii noastre. De cand am implementat Cogito 3 modul de lucru per ansamblu a fost eficientizat prin accesul rapid la informatii, imbunatatind astfel timpul de raspuns la cerintele clientului si prin aceasta, gradul de satisfactie al acestuia fata de serviciile noastre. Recomandam Cogito 3 companiilor cu activitate de distributie.

  - Nona Micicoi, Pro Office Timisoara

 • Bechtel Romania recomanda cu incredere Sistec. "Va multumesc pentru profesionalismul angajatilor dvs., pentru buna calitate si siguranta lucrarilor realizate." Lucrari realizate: implementare alarme incendiu, control access, sisteme anti-efractie si voce date.

  - Sorin Tarce, Camp Manager Bechtel Romania

 • Colaborarea cu Sistec a inceput odata cu realizarea constructiei sediului companiei din Cluj Napoca in 2006, unde au realizat cu succes implementarea si instalarea infrastructurii de curenti slabidin cladire, sistem control acces, sinstem antiincendiu, sistem antiefractie si retea de cablare structurata IT. Remarcam calitatea reteleleor cat si a echipamentelor furnizate, profesionalismul de care au dat dovada in timpul executiei lucrarii prin respectarea termenelor asumate si a parametrilor calitativi impusi de acest proiect.

  - Virgil Pop, Manager Constructii Retele Electrogrup

 • Compania noastra este cel mai mare producator de portelan din Romania si unul dintre cei mai mari din Europa. Am reusit sa ne consolidam pozitia in special pe pietele cu traditie in productia de portelan (Germania si Italia) prin calitatea produselor si gama sortimentala variata. Din dorinta de a face fata cerintelor am considerat oportuna implementarea solutiei abas ERP pentru a ne asigura o buna gestiune a datelor, accesul a informatii in timp real dar si o transparenta a proceselor desfasurate. Colaborarea noastra cu Sistec se desfasoara pe baza unei metodologii stabilite de comun acord si chiar daca suntem inca la inceputul implementarii, avem convingerea ca acest proiect va fi un succes care va conduce la cresterea eficientei activitatii desfasurate.

  - Bianca Fleschin, Director Economic Apulum SA

 

 • Arhiva fizica a…
  11 Jan 2016 | 0 Comment
        Arhiva electronica a documentelor financiar contabile reglementata de lege din 2016 Incepand cu 2016, odata cu noul…
 • Orase mai sigure…
  07 Dec 2015 | 0 Comment
  Asigurarea securității în orașele în continuă creștere încetează să mai fie responsabilitatea exclusivă a organelor de drept. Diferite…
 • La cât timp…
  25 Nov 2015 | 0 Comment
  Care sunt elementele de bază luate în calcul pentru a determina cel mai bun timp în care să…
 • Tine pasul cu tehnologia
  27 Oct 2015 | 0 Comment
  Conferinta „Tine pasul cu tehnologia” a fost un eveniment de prezentare a soluției abas – cel mai bun ERP…
 • Sistec a implementat…
  21 Sep 2015 | 0 Comment
  Sistec a implementat soluția de procesare a instrumentelor de debit PAID la Banca Transilvania   București, 21 septembrie…
 • Creste-ti timpul pe…
  07 Sep 2015 | 0 Comment
  Digital Signage este o forma de afisaj electronic care prezinta informatii, publicitate si alte mesaje de interes pentru…