Abas este o suita ERP germana pentru productie, distributie si servicii

ERP productie pentru managementul resurselor din companii industriale

abas site2

 

 
 
 
 

50+ clienti Romania, printre care producatori de top

5 clienti au ales abas dupa experiente esuate cu competitori

localizare completa in Romania

100% proiecte reusite

timp implementare scurt

best choice  pret vs calitate

35 ani experienta

1000+ specialisti

Preturi competitive la nivelul pietei

Implementari transparente in timp si buget

Produs german prezent de 10 ani pe piata romaneasca

Complet dezvoltat, se face doar implementare

Se poate modifica conform cerintelor clientului

29 tari

3500 clienti internationali

50 parteneri la nivel mondial

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

abas ERP este cel mai bun sistem de gestiune productie care optimizeaza procesele de afaceri din companiile mici si medii la nivel global.  abas ERP este complet localizat pentru piata din Romania.

Alegand abas ERP productie optati pentru competenta, continuitate si tehnologie de prima clasa. Software-ul abas ERP este flexibil, customizabil si reprezinta o investitie sigura in viitorul companiei. Software-ul german este oferit in 28 de limbi.

Dezvoltat de compania germana abas Software AG, cu experienta de  30 de ani pe piata aplicatiilor de gestiune a afacerii, abas ERP este solutia aleasa de peste 3000 companii in toata lumea si peste 50 in Romania.

La baza concepţiei sis­temului se afla gestionarea pro­ceselor de productie, începând cu tehnologia, planificarea si executia comenzilor de productie, până la reflectarea în contabilitatea finan­ciară și contabilitatea costurilor. Solutia integrează activităţile de aprovizionare, vânzare și gestiune stocuri, cu procesele productive în vederea reducerii costurilor de fabricaţie și respectării termene­lor de livrare.

 •     abas ERP sustine toate companiile de productie, distributie si servicii printr-o abordare de business integrata bazata pe informatie, oameni, procese /practici si tehnologie care se refera la toate aspectele din viata unui produs.

  abas ERP ajuta afacerile prin conectarea oamenilor la informatii cand si unde au nevoie de ele. De la managementul relatiilor cu clientii, la urmarirea comenzilor si rapoarte financiare, echipele pot prelua controlul asupra proceselor si informatiilor care mentin afacerea performanta.
  Metoda folosita pentru modernizarea continua a software-ului abas este unica pe piata ERP. Acest lucru este extrem de valoros pentru utilizatorii abas deoarece la momentul actualizarii, clientului ii este oferita cea mai buna solutie, in timp ce modificarile individuale si setarile sunt mentinute.

  abas ERP ofera companiilor solutii pentru produs si planificarea portofoliului, costuri si analize, fabricatie si vanzari fiind suportul pentru a livra la timp valoare. Suita de produse abas include managementul proceselor din intreprindere, gestionarea datelor, colaborarea extinsa a companiei, managementul de proiect, managementul cerintelor, integrare si vizualizare la nivel global.

  Click aici pentru a vedea lista cu modulele abas pe website-ul partenerului.

  • Integrarea tuturor fluxurilor si resurselor companiei
  • Perioada de implementare redusa cu aproximativ 25%, diminuand la randul ei timpul de amortizare a investitiei
  • Planificarea avansata a aprovizionarii si vanzarilor
  • Planificarea avansata si urmarirea in timp real a productiei
  • Monitorizarea parametrilor de eficienta, incarcare a utilajelor
  • Trasabilitatea stocului
  • Reducerea timpului si a riscului de eroare in operare
  • Arhitectura flexibila, usor de customizat
  • Interfata prietenoasa, simplitate in utilizare
  • Monitorizarea detaliata a costurilor si a variatiilor intre estimat si realizat

  • Implementarea abas ERP la Subansamble Auto Pitesti

   Subansamble Auto SA, parte a grupului GIC reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de componente auto. Pentru a-si dezvolta, eficientiza si controla afacerea a implementat abas ERP. Solutia a permis automotizarea fluxurilor de productie, achizitie si vanzare, interfatarea EDI cu partenerii, asigurand o mai buna planificare a proceselor de business.

  • Implementarea abas ERP la Apulum Alba Iulia

   Apulum este printre primii clienti abas ERP. Descarca studiul de caz si afla mai multe despre implementarea abas ERP productie ERP.  

  • Implementare abas ERP la Redplast

   Redplast este client abas ERP din 2013.

 • Serviciile oferite de echipa Sistec acompaniaza eficient solutiile IT  sustinând împreuna dezvoltarea afacerilor, cu maximum de competitivitate. Pe langa dezvoltarea si implementarea de abas ERP, Sistec ofera:

  • Servicii de consultanta achizitionare
  • Servicii de consultanta implementare
  • Servicii de consultant post implementare
  • Training si suport

 

Interesat de un software de gestiune a productiei? Discuta acum cu un consultant abas ERP!