Cariere

Pasionat de tehnologie si de IT&C ? Te asteptam in echipa noastra!

Suntem o echipa de specialisti pasionati de IT, de sistemele si solutiile cloud, de retele si infrastructura, cercetare si dezvoltare a unor solutii complexe pentru o varietate de industrii. Ne dezvoltam intotdeauna echipele tehnice, de suport si management si avem nevoie de personal calificat care este gata sa ni se alature si sa-si dovedeasca abilitatile in domenii precum: sisteme de suport hardware si software, dezvoltare de aplicatii si solutii pentru afaceri, infrastructura hardware complexa, service si mentenanta, implementare de tehnologii Microsoft, Cisco, Linux si multe altele.

 Lista posturi disponibile in Bucuresti:

In cadrul departamentului de IT cautam un sysadmin junior, un middle si un senior care vor asigura administrarea aplicatiilor si echipamentelor IT si de securitate ale companiei, a aplicatiilor si a datelor, a echipamentelor de procesare a datelor, a securitatii sistemelor software si hardware apartinand infrastructurii informatice (IT) locale sau la distanta si care vor furniza asistenta IT specifica clientilor interni si externi.

System Administrator Junior / Middle / Senior 

RESPONSABILITATI:

Mentinere si configurare retele, echipamente IT si help-desk asociat ;
Configurare si mentinere sisteme si echipamente de comunicatie si securitate retea;
Administrare infrastructura hardware si software pentru servicii de tip cloud
Asistenta administrare servere virtualizare, aplicatii, AD, email, baze de date etc.;
Intretinere si operare echipamente in Data Center;
Propunerea de solutii pentru optimizarea activitatii, elaborarea de proceduri de optimizare conform standardelor de calitate specifice

CERINTE:

Studii: Absolvent de studii superioare tehnice – Facultatea de Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Facultatea de Automatica si Calculatoare, Electronica, Cibernetica-statistica si Informatica economica sau alte facultati similare;
Experienta pe un post similar;
Specializari in domeniul administrarii retelelor informatice – prezinta un avantaj;
Cunostinte infrastructuri hardware de tip server – prezinta avantaj
Sisteme de operare Linux si Windows;
Tehnologii Microsoft : Exchange, Sharepoint, AD – nivel incepator/intermediar;
Administrare baze de date – nivel baza;
Cunostinte programare/scripting – nivel de baza;

Tehnician Suport IT

RESPONSABILITATI:
Efectueaza mentenanta echipamentelor hardware (PC, imprimante si copiatoare);
Acorda sprijin funcţional şi tehnic utilizatorilor hardware si software
Investigheaza solicitările primite din partea utilizatorului şi identifica soluţiile cele mai potrivite
Asigura asistenţă în funcţionalitatea aplicaţiilor software
Colaboreaza cu membrii echipei şi ai departamentului pentru rezolvarea cât mai rapidă a oricărui incident.

CANDIDATUL IDEAL:
Absolvent scoala profesionala tehnica / studii medii / superioare;
Experienta profesionala de minim 1 ani in domeniu pe un post similar (instalare, configurare, diagnosticare si reparare echipamente de birouri de tipul: PC-uri, imprimante, copiatoare, reparatie si configurare sisteme PC, configurare echipamente networking; router, switch);
Permis auto categoria B.

Interesat? Asteptam cv-ul tau la jobs@sistec.ro.

In cazul in care nu exista posturi disponibile sau potrivite cu experienta ta, poti aplica trimitand  CV-ul tau la jobs@sistec.ro. Daca aplici pentru un post disponibil, mentioneaza in subiect rolul pentru care ai  aplicat. Reprezentantii departamentului de Resurse Umane te vor contacta dupa evaluarea profilului tau.

 

 

Tinând cont de dispozitiile legii 677/2001, va comunicam urmatoarele:

Prin transmiterea CV-ului si a aplicatiei dumneavoastra pe orice cale (email, posta, etc) catre departamentul Resurse Umane al companiilor din cadrul grupului Sistec, va exprimati în mod expres consimtamântul ca aceasta Societate sa prelucreze informatiile si datele cu caracter personal indicate în aceste documente.

De asemenea, va aducem la cunostinta ca în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa si/sau rectifica datele cu caracter personal ce va sunt procesate, dreptul de a va opune în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, în baza unor motive justificate si temeinice, conform prevederilor legale relevante, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

În ceea ce priveste Compania Sistec prelucrarea de date cu caracter personal se face cu buna credinta, pentru scopuri legitime legate de activitatea autorizata a companiei, cu respectarea cerintelor legale si în conditii care sa asigure securitatea tehnica a datelor.

Va multumim.