Implementare servicii centralizate

implementare servicii centralizate

Prin implementarea unei solutii centralizate, organizatia dvs. va putea beneficia de o reducere semnificativa a costurilor de implementare , exploatare si de intretinere, iar infrastructura rezultata va oferi o securitate ridicata si performanta maxima.

 • Sistec  poate oferi o gama larga de servicii si solutii, in functie de profilul clientului si nevoile mediului de afaceri. Pentru cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri, utilizam solutiile cele mai performante si cele mai stabile / sigure de pe piata:

  • Servicii Linux

   Instalare, configurare si administrare platforme open-source pentru servicii de securitate (router, firewall, vpn, proxy, IDS, etc), servicii de mesagerie (server de mail : qmail, postfix, sendmail), servicii web (apache, mysql, php, etc), servicii infrastructura (DNS, printserver, server fisiere, server timp, FAX, backup).

  • Implementare solutii Microsoft

   Implementari, configurari si administrare de Windows Server (servicii avansate de cluster, NLB, Certificate Authority, etc), Active Directory, System Center, Exchange, Lync, Sharepoint, Project Server, SQL Server, ISA, TMG, UAG, etc 

  • Implementare tehnologii CISCO

   Instalare, configurare si administrare echipamente active de retea: switch-uri, router-e, echipamente de securitate, echipamente wireless