Cine suntem ?

corporate1

 

Sistec Group este format din 5 firme ce acționează ca un integrator de sisteme si solutii IT complexe si important furnizor de produse si servicii IT din Romania, detinand multiple certificari.

Avem peste 20 de ani de experienta asigurand acoperirea riscurilor informatice, a situatiilor de nefunctionare a echipamentelor IT. Oferim clientilor solutii personalizate si suport tehnic necesar pentru evitarea intreruperilor in activitate. Avem capacitatea de a intelege si de a ne adapta la cresterea rapida a tehnologiei – pe masura ce creștem, suntem capabili sa ajutam companiile si organizatiile de toate tipurile si dimensiunile sa creasca la randul lor.

 • Cine suntem ?

  Experienta pe diferite verticale de business

  Experienta de business, calificarile si certificarile membrilor echipei Sistec reprezinta suportul pentru servicii de calitate la cel mai inalt nivel de profesionalism, in majoritatea industiilor din Romania.

  Proiecte croite pe nevoile clientilor

  Provocarea noastra este sa raspundem nevoilor cat mai variate ale clientilor în domeniul afacerilor.

  Acoperire nationala

  Cu sediul in Bucuresti, un centru regional la Cluj si 25 de filiale in principalele orase, Sistec are arie de acoperire nationala. 

  Produse complexe – tehnologie de ultima ora

  Grupul Sistec este parte a Octra Holding si detine 5 companii. O echipa de peste 200 specialisti reprezinta valorile companiei în toate serviciile si produsele pe care le oferim, dezvoltam si implementam. Aceste valori sunt libertate, incredere, echilibru, implicare, corectitudine, focus si pasiune.

   

 • Arii de expertiza

  Arii de business 

  Portofoliul nostru acopera o gama larga de tehnologii, ce satisfac nevoile diverse ale clientilor nostri, precum:  

  Solutii Software 

  Specialistii Cogito ERP – firmă membră a grupului Sistec – au dezvoltat un ERP propriu – sub numele Cogito – dedicat zonei de retail, distributie si servicii, având la baza tehnologii Microsoft. 

  Pentru companiile industriale implementam abas ERP, solutie germana performanta cu peste 35 ani experienta si knowhow industrial.  Din 2005, Sistec Business Solutions este unic partener în Romania Abas Software AG.

  In plus, detinem un portofoliu bogat de servicii de consultanta si dezvoltare de software care acopera toate  activitatile legate de analiza detaliata, proiectare, dezvoltare si implementare de proiecte la scara medie si mare.

  Hosting si Servicii IT 

  Operatiunile IT reprezinta un aspect crucial in majoritatea organizatiilor. Proiectam si implementam solutii IT care ne  ajuta sa imbunatatim eficienta afacerilor clientilor nostri din punct de vedere al procesarii de date si al infrastructurii IT. Pentru a tine pasul cu ultimele tendinte din industrie, am investit în 3 data centere  moderne si în dezvoltarea de servicii cloud (IaaS, SaaS, PaaS) cu valoare adaugata.

  Service national

  Solutiile de reparatii si mentenanta  pre si post garantie, în cele 27 de centre de service,  se realizaeaza prin intermediul firmei Click Serv. Serviciul  Managed Print Services (MPS) ajuta organizatiile sa isi modernizeze mediul de lucru si sa isi optimizeze administrarea documentelor.

  Arhivare Fizica si Distrugere securizata

  Oferim servicii complete de administrare a documentelor, de protectie a datelor si de distrugere confidentiala a informatiilor.

  Arhivare electronica

  Serviciul de arhivare electronica reprezinta externalizarea activitatii de indexare si arhivare a documentelor companiei dumneavoastra. Folosind solutii software tip DMS va oferim si servicii de procesare a facturilor/formularelor si suport pentru întocmirea registraturii electronice.

   

  Interesat de solutiile noastre ?
  Oricând un consultant Sistec este gata sa îti ofere informatii detaliate. Trimite un mesaj pe 
  sales@sistec.ro / +40 21 9633 si te vom contacta rapid.

 • De ce Sistec ?

  Experienta in furnizarea de suport IT  – 19000 de cazuri rezolvate anul trecut
  • Cel mai mare numar de situatii rezolvate cu succes (90% din incidente rezolvate in aceeasi zi)
  • Peste 1477 de noi situatii solutionate in fiecare luna
  • Peste 25 ani de activitate a companiei in livrarea de servicii de suport IT

   

  Acoperire nationala prin 27 centre de service si suport IT – SLA 2 ore oriunde in tara
  • Peste 20 de specialisti aflati la sediul din Bucuresti
  • Peste 70 de specialisti disponibili la nivel national
  • 2 sedii principale si 25 de centre locale acoperind intreaga tara
  • 3 Data Centere (2 locatii in Bucuresti si unul in Cluj Napoca)

   

  Portofoliu extins  – 6 linii de business

   

  Orientare catre inovatie – Cercetare & dezvoltare pentru lansare solutii inovatoare
  • Departament propriu de Research & Development
  • Dezvoltarea de 5 noi servicii Cloud
  • Dezvoltarea de solutii software pentru managementul resurselor

 • Misiune si filosofie

  Misiunea

  Telul nostru este de a oferi companiilor solutii IT complete care sa le asigure imbunatatirea competitivitatii si performantei, prin cresterea eficientei si productivitatii activitatii desfasurate. Solutiile propuse se bazeaza pe experienta indelungata a specialistilor nostri atat in afaceri cat si in domeniul IT.

  Filosofia

  Suntem dedicati satisfacerii asteptarilor si cerintelor clientilor nostri, prin asigurarea de solutii profesionale si servicii prompte, de calitate superioara. Suntem preocupati in permanenta de completarea portofoliului nostru cu solutii noi si de perfectionarea celor existente, pentru ca suntem constienti de faptul ca satisfactia maxima a clientilor si partenerilor nostri reprezinta garantia succesului si a continuitatii muncii echipei noastre.

  Valorile noastre 
  • Libertate
  • Incredere
  • Echilibru
  • Implicare
  • Corectitudine
  • Focus
  • Fun