Despre Sistec ...

servicii IT

 

Infiintata in decembrie 1994, compania Sistec este astazi unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme si solutii IT & C din Romania. 

Suntem integrator de sisteme şi soluţii IT complexe, avem multiple certificate tehnice si experienta in proiecte multiple, pe piata IT&C din Romania.

Succesul companiei se datoreaza în principal oamenilor sai si viziunii de afaceri realiste adaptate in permanenta atat la tendintele tehnologice globale, cat si la provocarile din mediul local. Astfel, am investit în cei peste 200 de angajati si in parteneriate de nivel inalt cu majoritatea companiilor de top producatoare de diverse tehnologii IT&C, precum: IBM, HP, Microsoft, Siemens, Oracle, Xerox, Brother, Lexmark, Oki, Vodafone etc.

Oferim pietei din Romania un pachet complex si complet de servicii si solutii IT pentru afaceri: solutii software, hosting si servicii IT, service si administrare echipamente de printing, solutii de infrastructura IT si securitate, instalatii electrice, distrugere securizata de documente, arhivare fizica si electronica.

Echipa Sistec nu a uitat un principiu cheie pentru o afacere de succes … ascultam clientul. Oamenii noștri recunosc că rezolvarea problemelor creează încredere și  încrederea favorizează relații. Rezolvam problemele din lumea reala prin tehnologie, prin parteneriate cu cei mai buni furnizori din industria dumneavoastra. Scopul nostru pe termen lung este de a continua sa inovam, si sa ascultam intotdeauna. Acesta este modul in care crestem.