Curenti slabi si electrice

 

Curenti slabi si instalatii electrice

Cu peste 15 ani de experienta in domeniul instalatiilor electrice si a sistemelor de curenti slabi,  Sistec ofera servicii  complete de la consultanta, proiectare, instalare, punere in functiune, garantie, service si mentenanta.

Infrastructura hardware a unei companii moderne nu inseamna doar calculatoarele si imprimantele din birouri, ci include alaturi de acestea, intr-un mod unitar, sistemul de cablare structurata si curenti slabi, structura de servere si sistemul de comunicatii.
Toate acestea reprezinta “pilonul” de sustinere al solutiilor informatice moderne fara de care un management performant nu este posibil si de aceea adoptarea unor platforme robuste, scalabile si flexibile pentru infrastructura hardware este o decizie strategica si o investitie pe termen lung.

Rolul nostru este acela de a fi un punct unic de contact în vederea proiectarii, implementarii si mentenantei unei infrastructuri hardware complete.

Indiferent de domeniul de activitate, companiile au nevoie de solutii scalabile si adaptate nevoilor de comunicare si de management a sistemelor detinute. Fiecare solutie oferita de echipa noastra este rezultatul unor verificari preliminare si a identificarii oportunitatilor de imbunatatire sau de exercitare a unui control specializat asupra resurselor.

 

 

Interesat de aceste solutii ? Discuta acum cu un consultant?