Externalizare IT

 

Externalizare IT de incredere

Oferim Externalizare IT, prin cele 27 de locatii, cu acoperire nationala, pentru companiile care doresc sa se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii IT detinute.

Incheind un contract de externalizare IT  cu Sistec beneficiati de reducerea costurilor IT, detineti un control centralizat al echipamentelor si obtineti transparenta cheltuielilor cu infrastructura. Experienta de peste 20 de ani, calificarile si certificarile membrilor echipei noastre, precum si portofoliul de clienti ne recomanda pentru servicii it de calitate.

Prin Externalizare IT aveti acces la toata gama de servicii IT: Helpdesk (021 9633), Mentenanta IT, Consultanta si audit IT, Reparatii IT, Implementare si suport solutii IT, Administrare de baze de date, Managementul flotei de imprimante – toate integrate intr-un pachet 100% personalizat si adaptat cerintelor dvs.

 Beneficiile pentru care o organizatie opteaza pentru Externalizare IT sunt:

– Eficentizarea costurilor

– Solutii complete, eficiente livrate de personal certificat, cu experienta de peste 14 ani pe piata de IT

– Disponibilitate 24/7

– Experienta in externalizare it pentru comapnii de orice marime

– Acoperire nationala

Oferta noastra de servicii de externalizare IT cuprinde:

Cum puteti beneficia de externalizare IT?

Oricand un consultant Sistec este gata sa va raspunda la intrebari si sa va ofere o solutie de externalizare IT 100% personalizata.

CONTACTEAZA-NE ACUM!