Contact Service - 021 9633/dispecerat@sistec.ro

 Nou: Incepand cu 1 august 2016 divizia Sistec Sbsol a devenit IT Service Center.

 

Acest proces este parte a strategiei noastre de dezvoltare, dar si semn clar al unei cresteri naturale. Suntem aceeasi echipa, care repara orice echipament de birou, cu planuri ambitioase de viitor de dezvoltare a companiei prin extinderea suitei de servicii oferite.

 

Informatii generale departament service

 

  Program de lucru – cu clientii – centru reparatii: 9:00-17:00

  Program de lucru dispecerat (021 9633 / dispecerat@sistec.ro): non stop

  Locatie centru de reparatii Bucuresti: Bd. Bucurestii Noi 25A, sector 1, Bucuresti (punct de reper – Statia de metrou Jiului)

  Locatii nationale: realizam reparatii pe tot teritoriul Romaniei. Prin completarea formularului sau prin apelarea numarului de dispecerat veti fi redirectionati catre centrul de service cel mai apropiat de dumneavoastra.

 

Suita de servicii de service IT

 

Servicii de diagnosticare si reparare a echipamentelor de birou (calculatoare, imprimante, multifunctionale, copiatoare, fax-uri, etc.) apartinand marcilor: Brother, Lexmark,  Xerox, Samsung, Oki, HP, Minolta, Ricoh, cu acoperire nationala.

Avem experienta in activitatea de service imprimante Brother, Lexmark,  Xerox, Samsung, Oki, HP, Minolta, Ricoh. Am reparat si repus in functiune mii de imprimante, calculatoare si copiatoare. Asiguram service pentru imprimante inkjet, laser si matriciale. Efectuam reparatii, curatare, reconditionare, reumplere tonere si cartuse.

Calitatea ridicata a reparatiilor se datoreaza  personalului calificat, dotarii tehnice, a calitatii pieselor de schimb utilizate, seriozitatii si promptitudinii.

Oferim:

  • Suport tehnic si servicii de mentenanta
  • Service autorizat pentru Brother, Xerox, Samsung, Oki
  • Service echipamente post garantie pentru HP, Minolta, Ricoh, Lexmark
  • Managementul flotei de imprimante
  • Mentenanta pentru sisteme de detectie efractie, control acces, supraveghere video

Pentru o mai simpla comunicare cu dvs., va rugam sa completati tabelul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp