Sisteme de securitate si siguranta

sisteme de securitate si siguranta

Sisteme de Securitate si Siguranta

Echipa Sistec livreaza sisteme de securitate si siguranta adaptate nevoilor si cerintelor fiecarui proiect, de la sisteme de detectie si supraveghere independente, pana la sisteme integrate adaptate tipului de locatie: hala, depozit, cladire de  birouri etc.. Sistemele oferite sunt flexibile, putand fi usor extinse ulterior.

Pentru fiecare proiect asiguram consultanta, proiectare, instalare, punere in functiune, training, service si mentenanta pentru urmatoarele categorii:

 • Supraveghere video

  Sisteme analogice si IP de supraveghere video pentru cladiri de birouri, hale productie, depozite logistice, spatii de retail. Sistemele noastre permit atat inregistrarea si stocarea imaginilor cat si analiza si urmarirea evenimentelor. Acestea se integreaza 100% cu celelalte sisteme de securitate si siguranta vietii. Pentru proiecte complexe ce presupun un numar ridicat de camere video recomandam solutii VMS (video management system) total personalizate pentru fiecare client.

  Servicii oferite: consultanta, proiectare, instalare, configurare, instruire si mentenanta.

 • Detectie efractie

  Sistemele de detectie efractie sunt cele mai populare sisteme de Securitate. Ele sunt proiectate pentru a identifica tentativele de efractie la nivelul perimetrului definit. Permit detectia incipienta a tentativelor de efractie si transmit alarma catre dispeceratul local sau dispeceratul companiei de paza, prin apel telefonic, email sau SMS.

  Servicii oferite: consultanta, proiectare, instalare, configurare, instruire si mentenanta.

 • Detectie incendiu

  Sisteme de detectie si alarmare incendiu atat analogice cat si adresabile, dotate cu senzori de fum, temperatura, gaz, monoxid de carbon, pentru orice fel de incinta. Putem extinde aceste solutii cu sisteme de Evacuare si Public Address si le putem  integra cu sistemele de securitate din dispeceratul de control.

  Servicii oferite: consultanta, proiectare, instalare, configurare, instruire si mentenanta

 • Control access & pontaj

  Solutii avansate de control acces ce permit setarea drepturilor de acces pentru fiecare utilizator, acces pe baza de cartela de proximitate, tastaturi pentru coduri acces si / sau cititoare biometrice. Software-ul de control permite in permanenta monitorizarea accesului in perimetrul delimitat, emiterea de rapoarte, situatii si alarme in mod automat sau la cerere. Pentru monitorizarea orelor de lucru punem la dispozitia clientilor nostri cele mai noi solutii de pontaj, usor integrabile cu majoritatea sistemelor ERP de pe piata.

  Solutiile de control acces vor fi completate de diverse automatizari precum bariere, turnicheti si sisteme de taxare parcare.

  Servicii oferite: consultanta, proiectare, instalare, configurare, instruire si mentenanta

 • Automatizari acces

  Serie de automatizari pentru acces precum: turnicheti de acces in cladire, bariere cu identificarea numarului de inmatriculare, solutii complete de taxare pentru parcare, usi comandate electric.

  Servicii oferite: consultanta, proiectare, instalare, configurare, instruire si mentenanta

 

Interesat de sisteme de securitate si siguranta? Discuta cu un consultant Sistec