Comunicatii

sisteme de comunicatii

Sisteme de Comunicatii, baza unei infrastructuri eficiente si bine construite

Sistemele de comunicatii reprezinta astazi fundatia necesara pentru desfasurarea activitatii. Elementele componente dimensionate si alese astfel incat sa corespunda obiectivelor si necesitatilor reale ale organizatiei, sa creeze nivele ridicate de productivitate, eficienta, securitate si confort, sa reprezinte o investitie optima si sa asigure un cost total de detinere minim.

Gama de sisteme de comunicatii cuprinde solutii de cablare structurata , fibra optica sau retele wireless. Echipa noastra poate asigura servicii de cablare, instalare, configurare a echipamentelor, certificarea categoriei cu echipamente specializate.  De asemenea, avem in portofoliu solutii audio-video atent selectionate.

Solutiile propuse de noi sunt fiabile, reduc in timp costurile de intretinere si administrare ale retelei si permit extinderi, mutari si reconfigurari ale sistemului. Minimizeaza cheltuielile de implementare a noilor tehnologii in domeniul aplicatiilor de date-voce si pregatesc infrastructura pentru aplicatii viitoare.

 • Cablare structurata 

  Sisteme complete de cablare structurata pentru spatii si cladiri de birouri, datacentere, magazine, spatii publice, agentii bancare, unitati de ingrijire medicala, fabrici, depozite logistice, parcuri industriale si nu numai. Folosim pasive de retea de cea mai buna calitate (cat.5/6/6a/7), solutii de distributie prin Fibra Optica (Multimode si Singlemode), rackuri de distributie de aproape orice dimensiuni, conectica speciala USB/VGA/HDMI/Audio si game variate de aparataj de camp pentru a satisface si cea mai fina exigenta. Toate sistemele noastre vin insotite de garantie extinsa si sunt testate cu echipamente Fluke de ultima generatie.

  Servicii oferite: consultanta, proiectare, instalare, configurare, instruire si mentenanta.

   

 • Solutii audio-video

  Solutii de afisaj professional indoor si outdoor precum videoproiectoare, displayuri de orice dimensiune, video-wall-uri, ecrane de proiectie si chiar sisteme avansate de Digital Signage croite exact pe nevoia clientului. Implementam solutii de telefonie VOIP – mult mai eficiente decat telefonia classica – si sonorizari profesionale pentru orice sala de sedinte. Proiectam si executam totem-uri de interior si exterior pentru afisare continut de marketing si control de la distanta prin software de management continut.

  Servicii oferite: consultanta, proiectare, instalare, configurare, instruire si mentenanta.

 

Interesat de sisteme de comunicatii? Discuta cu un consultant Sistec