Implementare si suport solutii IT

Implementare si suport solutii IT

solutii-it

Oferta noastra de servicii de implementare si suport solutii IT cuprinde:

Implementare locala solutii Microsoft

solutii microsoft

In cadrul acestui grup regasim implementari, configurari si administrare de Windows Server (servicii avansate de cluster, NLB, Certificate Authority, etc), Active Directory, System Center, Exchange, Lync, Sharepoint, Project Server, SQL Server, ISA, TMG, UAG, etc. Active Directory este cel mai implementat serviciu oferit de Microsoft care stocheaza si organizeaza informatii despre resursele si utilizatorii dintr-o retea de calculatoare.

_____________________________________________

Implementare solutii Cisco

cisco

Performanta infrastructurii IT – instalare, configurare si administrare echipamente active de retea: switch-uri, router-e, echipamente de securitate, echipamente wireless.

 

 

 

 

 

 

Implementare solutii Linux

solutii Cisco

Tehnologiile informatice si infrastructurile de comunicatii devin din ce in ce mai integrate in structurile organizatiilor. In aceasta categorie regasim: instalare, configurare si administrare platforme open-source pentru servicii de securitate (router, firewall, vpn, proxy, IDS, etc), servicii de mesagerie (server de mail : qmail, postfix, sendmail), servicii web (apache, mysql, php, etc), servicii infrastructura (DNS, printserver, server fisiere, server timp, FAX, backup).

 

 

 

 

 

 

Implementare solutii software DMS 

baze de date

Aplicatie de business destinata managementului documentului si controlului fluxurilor dintr-o companie. Un astfel de sistem de management al documentelor este un software (sau un set de aplicații software) care furnizează, de regulă, module cu rol de stocare, versionare , securitate, indexare și de identificare rapidă a documentelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum puteti beneficia de implementare si suport solutii IT?

Oricand un consultant Sistec este gata sa va raspunda intrebarilor si sa va ofere solutii IT 100% personalizate.

CONTACTEAZA-NE ACUM!