Evenimente

27
Oct
Tine pasul cu tehnologia
  • ralucav
  • 0 Views
  • 0 Comment
  • No tags

Conferinta „Tine pasul cu tehnologia” a fost un eveniment de prezentare a soluției abas – cel mai bun ERP din productie – dedicat firmelor producatoare din  zona nord vest a Romaniei.

Sistec, furnizorul roman de solutii si servicii IT, a organizat joi, 22 octombrie 2015, a doua editie a conferintei „Tine pasul cu tehnologia”. Evenimentul a avut loc la Hotel City Plaza, iar printre speakeri s-au numarat: Alexandru Teodorescu (Director vanzari SISTEC), Alina Duta (BU Manger abas Romania) si Lucian Margin (Consultant abas). Complexitatea proceselor specifice companiilor de productie si nevoia de a identifica in timp real informatii corecte despre sistemul intern de productie sunt principalele aspecte evidentiate de acestia.

Conferinta si-a propus sa ajute top managerii sa descopere noi metode si instrumente pentru gestionarea eficienta a proceselor si fluxurilor de productie. Cu ocazia acestui eveniment, au fost prezentate module noi abas ERP dar si solutii IT dedicate pentru o bună funcţionare a intreprinderilor.

Printre avantajele implementarii unui astfel de sistem se numara:

  • flexibilitatea in modelarea proceselor
  • posibilitatea de a realiza rapid customizari specifice companiei
  • implicarea activa a partenerului german in proiectele locale
  • simplitate in utilizare
  • disponibilitate in 28 limbi
  • perioada redusa de implementare.

In urma prezentarii modulelor noi abas ERP, invitatii au descoperit si beneficiile implementarii acestora. Planificarea avansata a productiei isi propune sa ofere un plan realizabil tinand cont de constrangerile interne, resursele limitate si de incarcarea utilajelor. De asemenea, permite indentificarea rapida a deficitului de material si a blocajelor datorita supraincarcarii. Luarea unor decizii rapide pentru rezolvarea unor astfel de solutii, monitorizarea continua a parametrilor de productie pentru optimizarea fluxului si reducerea deseurilor reprezinta motive in plus pentru alegerea acestei solutii.

Un alt modul abas ERP prezentat in cadrul evenimentului este cel legat de Mentenanata utilajelor avand drept avantaje principale configurarea planului de mentenanta si planificarea automata a acestor activitatii in functie de indexul curent al echipamentului.

Ne bucurăm să fim alături de partenerii noștri, să celebrăm împreună realizările și să sprijinim creșterea companiilor. Având la bază experiența abas ERP dovedită în 3300 de implementări de-a lungul a 30 ani de activitate, dublată de knowhow-ul și competențele Sistec, vom realiza împreună proiecte de succes . – Alina Duță, BU Manager abas Romania.”

In continuare, aveti posibilitatea de a vizualiza prezentarile sustinute in cadrul evenimentului, iar pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati.

Prezentare Sistec

Prezentare abas Romania

Prezentare Mententanta echipamentelor, Planificarea productiei si Controlul calitatii

Prezentare servicii IT