Afisaj Digital

Digital Signage este o forma de afisaj electronic care prezinta informatii, publicitate si alte mesaje de interes pentru cei care patrund in magazine, hoteluri, birouri sau cabinete medicale, fiind create pentru a se potrivi nevoilor unui numar cat mai mare de industrii. In Romania, acest tip de afisaj s-a dezvoltat preponderent in zona de retail si corporate, insa tendintele sunt de crestere si in celelalte sectoare.

Instalarea unei retele digital signage ofera o multitudine de beneficii, cel mai important aspect fiind o mai buna experienta oferita clientilor, oportunitati in ceea ce priveste promovarea, precum si comunicarea corporativa. Gradul ridicat de personalizare este conceptul cheie al acestei solutii, astfel incat informatia afisata  poate fi personalizata, contextualizata si interactiva.

SISTEC vine in intampinarea nevoilor corporate si are deja in portofoliu doua din cele mai cunoscute banci din Romania. Solutia oferita de Sistec consta intr-unul sau mai multe display-uri profesionalale (video wall) cu mini PC incorporat,  oferind totodata si suport si mentenanta 24/7, pentru a asigura buna functionare.

In conditiile in care bancile pun la dispozitie o gama variata si in continua crestere de produse si servicii, comunicarea si educarea clientilor este cruciala. Totodata, bancile au devenit spatii confortabile unde se pot crea cu usurinta comunitati ale celor care vor sa afle mai multe in legatura cu pachetele financiare.

Banca Transilvania si Garanti Bank sunt doi dintre pionierii digital signage in domeniul bancar din Romania, reprezentant totodata si doua povesti de success.

 

DIGITAL SIGNAGE - Copy