Consultanta IT

25
Jul
In consultanta IT – clientul este eroul
  • ralucav
  • 0 Views
  • 0 Comment
  • No tags

Consultanta IT

____________________________________________________________________________________

În spatele deciziilor înţelepte stau sfaturile bune. Nu este intotdeauna uşor să luaţi decizii corecte în IT dacă nu aveţi cunoştinţele necesare și mai multe lecții învățate din proiecte multiple. Consultanța IT poate uneori implica activități ingrate, pline de ocolișuri neașteptate, de schimbări și constrângeri brusce ale proiectului. Dar poate fi, de asemenea, extrem de plină de satisfacții,  îmbunătățind soarta clienților consiliați.

La Sistec credem că trebuie să lucrăm împreună ca să înțelegem ceea ce vreți să faceți. Nu este mereu vorba despre cele mai recente și mai mărețe tehnologii. Este despre ceea ce s-ar putea folosi în conformitate cu bugetul deținut și despre cea mai mare fiabilitate pentru a vă realiza misiunea propusă. Și asta facem.

Sistec vă oferă asistenţă în alegerea soluțiilor informatice şi a programelor necesare funcţionării la nivel maxim a sistemului IT. Urmărim stabilirea necesităţilor IT, proiectarea sistemului IT, implementarea politicilor de securitate, calculul costului total al sistemului şi  facem recomandări pentru echipamentele hardware şi aplicaţii software. Acționăm întotdeauna proactiv pentru siguranța datelor dumneavoastră. În afară de cele prezentate, specialiştii noştri vă răspund cu mare plăcere la orice întrebare legată de servicii și soluții IT.